Barnehagen Himmelblå - byens beste menighets barnehage!

Velkommen til Barnehagen Himmelblå! Vi er en to avdelings barnehage i Madlamark kirke. Vi eies og drives av Madlamark menighet, og vi har et nært samarbeid med vår eier. Vi holder til i kirkens underetasje. Både ute og inne arealet har blitt utbedret de siste årene. Vi har plass til 27 barn, 9 plasser for barn fra 1-3 år, på avdeling Solstrålen, og 18 plasser for barn fra 3-6 år på Måne og Stjerne. Kristne verdier skal prege våre holdninger og vårt menneskesyn. Visjonen vår er: "Trygghet og trivsel i liten barnehage." Vi som jobber her er stolte av barnehagen vår !

Barnehagen vår er en unik liten menighetsbarnehage. Vi ligger i et rolig nabolag, med gåavstand til fine turområder. Vi bruker lekeplasser, skogsomåder, Jernaldergården og Stokkavannet på turdager.

Vi er en god gjeng medarbeidere, med godt arbeidsmiljø, humor og glede, som sammen jobber for at Barnehagen Himmelblå skal ha høy kvalitet, og være i stadig utvikling. At vi er en liten barnehage gjør at hverdagen blir mer oversiktelig, både for barn, personal og foreldre. Hverdagen blir roligere for det enkelte barn. Nære relasjoner mellom barn-barn, mellom ansatte og personalet, er et mål for oss. Avdelingene jobber hver for seg, med alderstilpasset opplegg, men det er likevel et felles pedagogisk tema som går igjen i planene på begge avdelinger. Vi jobber utifra en fast dagsrytme, en fast ukerytme, med ulike tema gjennom året. Gjennom uken og årets tradisjoner ønsker vi å oppfylle Rammeplan for barnehagens fagområder

Ønsket vårt er at barna får en meningsfull hverdag, og at vi klarer å gjennspeile vårt pedagogiske arbeid i det daglige. Vi ønsker å gi barna våre gode barndomsminner og felleskapstilhørighet.

Barnehagen Himmelbål er i stadig faglig utvikling. I perioden 2015 - 2017, deltok vi Rett hjelp tidlig, og i perioden 2017 - 2019, deltok vi i Språktiltaket. 

Vi er med i Stavanger barnehagen og får delta på kompetansheving og kurs på lik linje med kommunale barnehager. 

I henhold til Lov om barnehager driver vi barnehagen utifra de grunnleggende verdiene i kristen og humanistisk arv og tradisjon. 

Kristner grunnverdier skal være sentrale i arbeidet  vårt.

Vi ønsker at personalets væremåte og holdninger skal preges av nestekjærlighet og medmenneskelighet. 

Barnehagen fikk ny Rammeplan 1. august 2017.

Vi jobber med å implementere Rammeplanen i våre pedagogsike planer. 

Barnehagen Himmelblå har 5 planleggingsdager i løpet av barnehageåret. Vi følger Stavanger kommunes oppsatt planleggingsdager og har en valgfri dag.